Unity Line

kaart
 • Unity Line
  Unity Line

  Boek uw overtocht met Unity Line

 • Unity Line
  Unity Line

  Boek uw overtocht met Unity Line

 • Unity Line
  Unity Line

  Boek uw overtocht met Unity Line

Ophalen prijsopgave

Gebruik Ferrysavers om uw veerboot naar Polen of Zweden met Unity Line boeken. U kunt een veerboot naar Swinoujscie in Polen en Ystad in Zweden in de buurt van Malmo te boeken. Alle Unity Line routes te werken met real time.

Gebruik de Ferrysavers real-time vergelijking motor te vinden, hetzij de Unity Line oversteken u na of vergelijk de hele ferry markt door de operator, route en tijd. Vind informatie over Unity Line havens en routes naar rechts.

 • Unity Line hebben 2 veerdiensten dagelijks tussen Swinoujscie (Polen) en Ystad (Zweden)
 • Er zijn 2 afwisselend veerboten op de route; ze hebben een vaartijd van ongeveer 7 uur gedurende de dag en 9 uur 's nachts

Overzicht

Check-in informatie

Het inschepen begint 90 minuten voor de geplande vertrektijd. Voetpasssagiers kunnen tot uiterlijk 15 minuten voor het geplande vertrek inschepen en passagiers reizend met een voertuig tot uiterlijk 30 minuten voor het geplande vertrek. Passagiers met een voertuig dienen 90 minuten voor het geplande vertrek klaar te staan om in te schepen.

routes:
2
Kortste oversteek:
Swinoujscie - Ystad
7 uur 15 min
Meest populaire route:

Unity Line Routes

 • Swinoujscie tot Ystad / Ystad tot Swinoujscie
  2-overtochten dagelijks
  7 uur 15 min
  Geef prijs aan

Unity Line Havens

Polen

Zweden

 • Ystad

  Haven Adres: Färjeterminalen
  271 39 Ystad
  Sweden

  Ystad Haven

Speciale aanbieding

Unity Line werd opgericht in 1994 en is een van de grootste reders in de Oostzee, met zowel personen- als goederenvervoer vervoer. Hun veerboten m/v Polonia en m/v Skania zijn 2 van de meest moderne en luxueuze schepen werken de Baltische Zee, met een à la carte en Italiaanse restaurants, bars, een café, cafetaria's, disco's, duty-free winkels en cabines met airconditioning verkrijgbaar in verschillende klassen. Unity Line willen de beste veerdienst aan de Baltische Zee te bieden.

Video

Unity Line YouTube Video