Ullapool Ferry Port

kaart
 • Ullapool
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ullapool

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ullapool
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Ullapool
  Ontdek veerboten van en naar Ullapool

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Ullapool ferry van het vasteland van Schotland naar de Hebriden boeken ferrysavers.com.

Maar met Ferrysavers je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen en vergelijk de prijzen van de veerboten in Schotland, met inbegrip van de vele eilanden zoals de Hebriden, de Shetlands of Orkney, met behulp van boven onze real-time prijsvergelijking engine, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

De haven van Ullapool is de belangrijkste eindpunt voor de meeste veerboten naar Stornoway (op het Isle of Lewis) en gelegen in het hart van de stad, dus hoewel de haven is klein, de meeste grote faciliteiten en voorzieningen zal worden in de eigenlijke stad Ullapool

Er zijn veel dingen te doen in deze stad, van een bezoek aan de musea aan de lokale malt whisky's proeven van -. hoef je alleen maar om te verkennen om erachter te komen wat er beschikbaar is in deze opwindende stad. Veel bezoekers graag naar de zeer mooie Inverewe Gardens of bezoek de Victoriaanse kuuroord Strathpeffer. Voor de muzikale fans, Ullapool heeft vaak live bands en zangers in zijn bars en pubs waar je echt in de Schotse geest, en de stad is ook de thuisbasis van de Ullapool Guitar Festival, een festival dat is waarschijnlijk de eilandbewoners feesten de hele nacht lang te krijgen .

Als u een natuurliefhebber, Ullapool heeft veel te bieden; er zijn verschillende vogelreservaten op het eiland, evenals de kans om zeehonden en bruinvissen zien op een boottocht naar de prachtige Summer Isles, net voor de kust van Ullapool.

Ullapool Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

Shore Street, Ullapool, IV26 2UR, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen