Uig Ferry Port

kaart
 • Uig
  Vergelijk tijden en prijzen voor Uig

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Uig
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Uig
  Ontdek veerboten van en naar Uig

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Uig veerboot naar de Hebriden boeken ferrysavers.com.

Maar met Ferrysavers je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen en vergelijk de prijzen van de veerboten in Schotland en de eilanden voor de Schotse kust met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven, zoeken op route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Uig veerhaven ligt in het dorp Uig (Noors voor 'beschutte baai') in het noorden van Isle of Skye in de Hebriden. De haven is klein en heeft beperkte faciliteiten; Het is echter dicht bij de werkelijke dorp Uig, zodat u niet ver van alle belangrijke voorzieningen hoeven te gaan. Het is gemakkelijk bereikbaar via de weg naar alle andere plaatsen op het eiland Skye te krijgen en als je verder langs de A87 en A82, kunt u zelfs rijden naar Glasgow.

Het dorpje Uig is de thuisbasis van de Fairy Glen, een populaire natuurlijke attractie waar u kunt rots beklimmen, fietsen of gewoon wandelen door de pittoreske bossen die het grootste deel van het dorp te dekken. Hier in de buurt, vindt u een prachtige waterval die is een perfecte foto's te maken te vinden. Anders dan hier kunt u gaan vissen in de zee met gehuurde vissersboot en eet uw vangst aan het eind van de dag! In het midden van de stad, vindt u diverse plaatsen te vinden waar traditionele Uig aardewerk dat is erg mooi en een perfecte souvenir.

Uig Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen