Tunis Civitavecchia Ferry

kaart
 • Tunis naar Civitavecchia
  Vergelijk tijden en prijzen voor Tunis naar Civitavecchia

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Tunis naar Civitavecchia
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 1 overtochten per week
  19 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 1 overtochten per week
  32 uur 45 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Tunis - Genua
  1 overtochten per week
  19 uur
  Geef prijs aan
 • Tunis - Salerno
  2 overtochten per week
  25 uur 30 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Tunis naar Civitavecchia veerboten hier met Ferrysavers. De Tunis naar Civitavecchia ferry route wordt beheerd door 2 ferrymaatschappijen, Grandi Navi Veloci en Grimaldi Lines biedt een nuttig verbinding van Tunesië naar Italië. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Tunis naar Civitavecchia te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Tunis naar Genua en Tunis naar Salerno te helpen je aankomt in Italië ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een geweldige deal.

Welke ferrymaatschappij u ook kiest, u moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort aan boord van uw Tunis naar Civitavecchia ferry vinden. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Grandi Navi Veloci en Grimaldi Lines en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Tunis en Civitavecchia.

Speciale aanbieding

Tunis Informatie

Tunis haven is ook bekend als La Goulette. Tunis Ferry haven behandelt een groot verkeer afkomstig van Europa: van regelmatige overtochten naar luxe cruise-schepen. Tunis is de hoofdstad van Tunesië en is gelegen in het noord-oosten van het meer van Tunis en is verbonden met de Golf van Tunis en de Middellandse Zee door een indrukwekkende kanaal.

Het centrum van Tunis en biedt de beroemde Medina kwartaal, met wild verschillende kleuren en geuren, alsook van toeristische souvenirs en de werken van kleine ambachtelijke-shops. de Bardomuseum gevestigd in een oud Beylic paleis, is het belangrijkste archeologische museum in de Maghreb en beschikt over een van de rijkste Romeinse mozaïek collecties ter wereld. Tunis heeft ook vele muziekfestivals, met name de Cathage International Festival, evenals toneelstukken, opera's en balletten. Tunis heeft een uitstekend openbaar vervoer met de "Metro leger", busdiensten en de TGM (Tunis-Goulette-Marsa) waardoor het gemakkelijk is om te reizen in de stad.


Civitavecchia Information

het principe-poort voor Rome, en daarmee een van Italië's drukste ferry havens, Civitavecchia is het belangrijkste uitgangspunt voor een zeereis van het centrum van Italië naar Sardinië en Barcelona. Civitavecchia zelf is een bruisende havenstad aan de westkust van Italië in de regio Latium van de provincie Rome, vaak erg druk met reizigers hun weg naar of van de 'Eeuwige Stad'.

De naam Civitavecchia vertaalt als ` Ancient Town', die tot uiting komt in de stad met zijn mengeling van oude en nieuwe gebouwen, helaas maar tijdens de twee wereldoorlogen, een groot deel van Civitavecchia werd zwaar beschadigd door bombardementen, waaronder veel van de historische gebouwen. Degenen die overleefden werden gerenoveerd en heropend voor het publiek; de meest populaire zijn de Forte Michelangelo, de kathedraal van San Francesco d'Assisi, de Terme della Ficoncella (baden) en de oude Romeinse haven, en het archeologisch museum herbergt vele bevindingen van de lokale archeologische vindplaatsen. Natuurlijk is de grootste attractie van Civitavecchia is een bezoek aan Rome, 80 km naar het zuiden. De hoofdstad van Italië is een van de culturele hoofdsteden van de wereld, de thuishaven van beroemde architectuur, bezienswaardigheden, het nachtleven en de keuken.