Tokyo-Wan Ferry

Tokyo-Wan Ferry
kaart
 • Tokyo-Wan Ferry
  Tokyo-Wan Ferry

  Boek uw overtocht met Tokyo-Wan Ferry

 • Tokyo-Wan Ferry
  Tokyo-Wan Ferry

  Boek uw overtocht met Tokyo-Wan Ferry

 • Tokyo-Wan Ferry
  Tokyo-Wan Ferry

  Boek uw overtocht met Tokyo-Wan Ferry

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boeken Tokyo-Wan Ferry veerboten tussen Kanaya (Chiba) en Port Kurihama (Kanagawa) in Japan . De kruising tussen deze twee ferry havens duurt ongeveer 40 minuten.

U kunt altijd de goedkoopste prijzen voor Tokyo-Wan Ferry en de nieuwste speciale aanbiedingen op Ferrysavers.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 30 min. voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Tokyo-Wan Ferry Routes

  Over Tokyo-Wan Ferry

  Tokya-Wan Ferry is een Japanse auto ferry operator. De lijn verbindt Yokosuka, Kanagawa en Futtsu, Chiba, aan de overkant van de baai van Tokio. Het bedrijf werd gevonden in 1957. De veerboot bedrijf is actief programma een PASMO smart loyalty card sinds juni 2008 in de haven van Kanaya, verbinding kaartjes voor Keihin Electric Express Railway (Keiky ū) De lijnen zijn beschikbaar. De single ticket bestaat uit de ferry naar de haven van Kurihama, Keiky ū Bus van de haven naar Keiky ū Kurihama Station, en Keiky ū Spoorlijn van het station.

  Kennismaking met de havens van Kanaya (Chiba kant) en Kurihama (Kanagawa kant)

  Er is zo veel meer te buiten Yokosuka ontdekken. En als je wilt om te reizen in de baai van Tokio door het voertuig, uit Kurihama Haven in Kanagawa te Kanaya Haven in Chiba, dan Tokya-Wan Ferry moet uw eerste keuze zijn. Deze auto ferry operator is redelijk geprijsd en zeer handig om rond de baai als het duurt slechts 40 minuten. Het biedt comfortabele zitplaatsen met een spectaculair uitzicht

  Port Kanaya (Chiba kant):. JR Uchibo Line: Ongeveer 8 minuten lopen van het Hamakanaya Station.

  Port Kurihama (Kanagawa kant): Keihin Kyuko Express Line: Van Keihin Kyuko Kurihama Station, ongeveer 8 minuten met de taxi of ongeveer 10 minuten met de Keihin Kyuko bus (bushalte # 2) JR Yokosuka Line: van Kurihama Station, ongeveer 8 minuten met de taxi of ongeveer 10 minuten met de Keihin Kyuko bus (halte # 5)

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen