Tarbert Loch Fyne Ferry

kaart
 • Tarbert Loch Fyne
  Vergelijk tijden en prijzen voor Tarbert Loch Fyne

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Tarbert Loch Fyne
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Tarbert Loch Fyne
  Ontdek veerboten van en naar Tarbert Loch Fyne

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Met Ferrysavers u kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen en vergelijk de prijzen van de veerboten naar Schotland en de nabijgelegen eilanden met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven, zoeken op route, tijd en operator om uw perfecte vinden koopje overtocht.

Tarbert Loch Fyne is een idyllisch Schotse dorp ook bekend als de toegangspoort tot het prachtige schiereiland van Kintyre in het zuidwesten gedeelte van Argyll, Schotland. De winkels, cafΘs, hotels en huizen vestigden snuggly rond Tarbert's verwelkomen eenmaal volledig natuurlijke haven, een van de weinige in Schotland.

In het dorp van Tarbert zelf zijn er verschillende pubs die ook eten serveren, een paar restaurants waar de beste in de Schotse zeevruchten, rustige parken, interessante kasteelru∩nes en mogelijkheden om te vissen, varen, wandelen, golfen of paardrijden. In de omgeving is er ook kans om te kijken naar de beroemde Highland Games en in de stad zelf, is er gelegenheid om een aantal muziekfestivals waaronder de Tarbert Music Festival, dat wordt gehouden ieder jaar in september te kijken.

Tarbert Loch Fyne Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

The Ferry Slipway, Pier Road, Tarbert, Argyll, PA29 6UF, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen