Taichung Ferry Port

kaart
 • Taichung
  Vergelijk tijden en prijzen voor Taichung

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Taichung
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Taichung
  Ontdek veerboten van en naar Taichung

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om goedkoop per veerboot naar China met de route naar Taichung van Pingtan , of u kunt veerboot prijzen te vergelijken tussen Taiwan en China via onze vergelijking motor boven.

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope veerboten naar Taichung, met inbegrip van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers' vergelijking motor.

Het Taichung Port is een kunstmatige haven met moderne faciliteiten en ligt op een gunstige locatie in het verkeer link naar zijn buurman steden. In de omgeving van de Taichung Port is Wuchi toeristische vismarkt, een van de grote vissershavens in het centrum van Taiwan. De vis markt biedt verse vis en produceren, en het is een plek voor ontspanning toerisme en recreatie. De markt biedt gebieden voor fitness, volleybal, vliegeren, uitzicht op zee en een picknick.

Taichung Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fujian Cross Straight Ferry

No.2 ,Chung-Chi Rd, Sec. 3 Taichung County Wu-Chi , Taiwan