Tagbilaran City Ferry Port

kaart
 • Tagbilaran City
  Vergelijk tijden en prijzen voor Tagbilaran City

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Tagbilaran City
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Tagbilaran City
  Ontdek veerboten van en naar Tagbilaran City

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Coming Soon!

Ferrysavers maakt het eenvoudig om goedkoop per veerboot naar Filippijnen met de route van Tagbilaran City naar Manila.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u direct en veilig een veerboot van Tagbilaran City boeken naar Manila met 2Go Travel
 • U kunt de meest recente informatie over goedkope Tagbilaran City naar Manila veerboten vinden, met inbegrip van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

De haven van Tagbilaran is de belangrijkste zeehaven van de stad en is gelegen aan de noordelijke rand van de stad. Reizigers van en naar Bohol maakt gebruik van de haven als zijn belangrijkste wijze van binnenkomst, meer nog dan de luchthaven. De haven woont om meer of minder 5.000 passagiers per dag uit Cebu aan boord snel ambachten en regelmatig veerboten vanuit Cagayan de Oro, Iligan, Dipolog, Dumaguete en Manilla evenals vrachtschepen.

De haven van Tagbilaran faciliteiten

Tagbilaran zeehaven nu door de lokale bevolking als de "Tagbilaran City Tourist Pier" genoemd is goed uitgerust en ruim. Een terminal of wachtruimte voor passagiers verschaft. Kassa, voedsel en souvenir kraampjes zijn beschikbaar in de terminal. Buiten de terminal is een ruime parkeerplaats waar de busjes te huur worden geparkeerd. Een bepaald gedeelte is gereserveerd voor kleine multi-cabines die brengt passagiers rechtstreeks naar de Dao ge∩ntegreerde terminal. Driewielers zijn ook beschikbaar buiten als uw bestemming in slechts stadsgrenzen.

De haven van Tagbilaran is een plek die elke Boholano trots op kunnen zijn. Het is zeer schoon en goed besteld. De mensen die het bemannen van de haven zijn hoffelijk, met zachte stem en vriendelijk en kan de reden waarom de stad vaak wordt bedacht als de "City of Friendship" door bezoekers, buitenlandse en de lokale bevolking zijn.

De haven 's nachts zal uw adem weg te nemen wanneer de fancy branden. De straatlantaarn posters zijn uitgelijnd in een rechte lijn vanaf de ingang tot aan de parkeerplaats. Een grote ruimte is voorzien voor wandelaars, joggers, en degenen die gewoon willen ontspannen en kijken naar de kleine en grote schepen passeren.

Tagbilaran City Kaart

Bekijk map

Havenadres

2GO Travel

Pook Pantalan, Starlite Building, Pier Area, Tagbilaran City, Philippines

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen