Stornoway Ferry Port

kaart
 • Stornoway
  Vergelijk tijden en prijzen voor Stornoway

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Stornoway
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Stornoway
  Ontdek veerboten van en naar Stornoway

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Stornoway veerboot met Ferrysavers boeken.

Maar met Ferrysavers je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen en vergelijk de prijzen van de veerboten naar Schotland en vele van de eilanden voor de kust van Schotland met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Stornoway is de enige stad in de Buiten-Hebriden en de haven van Stornoway is de belangrijkste commerciδle en industriδle centrum aan de groep van eilanden in Schotland. Stornoway haven heeft ook een vissersvloot, vracht faciliteiten en een uitstekende ferry terminal voor alle ferries naar Stornoway. De stad is gemakkelijk bereikbaar vanaf de haven want het is in het hart van de stad en dus toegankelijk voor alle winkels, restaurants en faciliteiten in het centrum van de stad.

ligt in het Isle of Lewis, deze vrij grote stad heeft een bevolking van 6.000 mensen, maar heeft de faciliteiten en diensten van een stad tien keer zo groot; Er is een breed scala aan winkels, restaurants, cafΘs, sportfaciliteiten en nog veel meer. Voor mensen die graag de natuur, kunt u een cruise over de omgeving van Stornoway beschutte haven te nemen om te proberen en spot dolfijnen, walvissen, zeehonden en zelfs bruinvissen.

Stornoway Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

The Ferry Terminal, Stornoway, Isle of Lewis, HS1 2AE, United Kingdom

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen