Spetses Ferry

kaart
 • Spetses
  Vergelijk tijden en prijzen voor Spetses

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Spetses
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Spetses
  Ontdek veerboten van en naar Spetses

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope veerboot naar Spetses van Ermioni, Hydra, Piraeus, Poros en Porto Heli hier bij Ferrysavers. Op deze pagina kunt u veilig boek een veerboot van Spetses in de Saronische Eilanden, met de veerboot bedrijf Hellenic Seaways. Spetses is een populaire haven biedt zowel binnenlandse verbindingen binnen de Saronische eilanden, evenals routes naar Griekenland en de Peloponnesos.

Zoek de meest recente informatie over goedkoop Spetses veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers. Snel te vergelijken Spetses veerboten naar Poros, Ermioni, Hydra, Piraeus en Porto Heli.

Spetses veerboten met Hellenic Seaways staan bekend om moderne faciliteiten en een hoog niveau van dienstverlening, zodat u het gevoel dat uw vakantie is de tweede begonnen u aan boord stapt.

Spetses Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

Spetses Ferry Port, Spetses Island, Saronic Islands, Greece