Sorrento Ferry Port

kaart
 • Sorrento
  Vergelijk tijden en prijzen voor Sorrento

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Sorrento
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Sorrento
  Ontdek veerboten van en naar Sorrento

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u snel en eenvoudig een goedkope Sorrento overtocht te boeken, met inbegrip van veerboten naar Capri . Boek uw goedkope veerdiensten met Ferrysavers en Navlib Ferries .

Hier vind je informatie over goedkope Sorrento veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Sorrento

Sorrento is in Campania. De plaats beschikt over prachtige architectuur, vele cafΘs en restaurants, en winkels catering aan toeristen. Sorrento locatie aan zee wordt gegeven historische diepte van de rijkdom van de Renaissance paleizen en Romaanse kerken. Het is een perfecte hopping-off point voor de nog verticale charmes van de kust van Amalfi aan de zuidelijke kant van het schiereiland, en de chi-chi vakantie-eiland Capri, dat op slechts 20 minuten met de veerboot rijden.

Getting naar Sorrento

op reis naar Sorrento kan niet eenvoudiger. Er zijn zo veel opties om uit te kiezen.

 • Als u reist vanuit Napels het duurt ongeveer 35 minuten met de boot
 • nemen Als u wilt Sorrento echt snel te krijgen - de toeristen Campania sneltrein dienst loopt van mei tot oktober. Het is uw snelle optie.
 • Een andere trein service is beschikbaar voor u om te proberen - Circumvesuviana treindienst. Het loopt van Napels centraal station naar Sorrento elke 30 minuten van 6 uur tot 09-30 uur, de trein is 110 minuten over. De Circumvesuviana treinstation is onder het niveau van de Trenitalia trein station in Napels.
 • Als u liever met de bus - de service die loopt van maandag tot vrijdag van Napels Garibaldi plein naar het schiereiland van Sorrento en omgekeerd, als je reist van Rome - u zult een dagelijkse busdienst van Rome Tiburtina vinden station naar het schiereiland van Sorrento en viceversa.
 • Als u wilt rijden van: North snelweg A1 van Milaan naar Napels, dan A3 van Napels naar Salerno afrit Castellammare di Stabia Highroad 145 (Strada statale) van Castellammare di Stabia naar Sorrento, 20 kilometer; Vanuit het oosten A16 snelweg van Bari naar Napels, dan A3 van Napels naar Salerno afrit Castellammare di Stabia Highroad 145 (Strada statale) van Castellammare di Stabia naar Sorrento, 20 kilometer; Vanuit het zuiden snelweg A3 van Reggio Calabria richting Salerno, afslag Castellammare di Stabia Highroad 145 (Strada statale) van Castellammare di Stabia naar Sorrento, op 20 km

Sorrento Kaart

Bekijk map

Havenadres

Navlib

Porto di Sorrento, 80067 Sorrento NA, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen