Sokcho Ferry Port

kaart
 • Sokcho
  Vergelijk tijden en prijzen voor Sokcho

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Sokcho
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Sokcho
  Ontdek veerboten van en naar Sokcho

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Sokcho is een stad aan de kust gelegen in het noordoostelijk deel van Gangwon-do. De belangrijkste industrieδn zijn aquatische producten en toerisme. Geflankeerd door de Oost-Zee en Mt. Seoraksan, Sokcho is een zeer populaire toeristische bestemming. Herfst gekleurde bladeren een deken Mt. Seoraksan in de herfst trekt een groot aantal bezoekers in de herfst en de stranden langs de Oostzee zijn populair in de zomer.

De ruige, bergachtige regio's van Gangwon-do maken het een van de meest ongerepte natuurgebieden van Korea. De bergtoppen stijgen als de "ruggengraat" van het Koreaanse schiereiland, alvorens abrupt vallen op de kust in het oosten. De provincie is ook bezaaid met vele grote skigebieden en recreatievoorzieningen en de met gras begroeide berghellingen en de met sneeuw bedekte hellingen bewijzen dat het hele jaar door aantrekkelijk te zijn.

Ferries van en naar Sokcho

Stena DAEA Line bieden een dienst tussen Vladivostok en Sokcho in Zuid-Korea. Aan boord met Stena DAEA Line vindt u een perfecte mix van traditionele Stena Line faciliteiten met alle moderne gemakken die u zou verwachten van een dienst op de Oost-Zee van Japan. Stena DAEA Line is een onderdeel van Stena Line, de grootste ferry logistiek bedrijf in de wereld. Stena Line biedt een aantal populaire routes in Europa, en de Stena DAEA Line-dienst handhaaft dezelfde hoge normen.

Reserveer uw tickets met Ferrysavers.nl nu eenvoudig en gemakkelijk.

Sokcho Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Daea Line

Sokcho ferry terminal, 26 Dongmyeonghang-gil (53-3 Dongmyeong-dong) , Sokcho, Gangwon-do, South Korea

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen