Siremar Ferries

Siremar
kaart
 • Siremar
  Siremar

  Boek uw overtocht met Siremar

 • Siremar
  Siremar

  Boek uw overtocht met Siremar

 • Siremar
  Siremar

  Boek uw overtocht met Siremar

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Gebruik Ferrysavers om uw veerboot tussen Egadische Eilanden en Sicilië met Siremar Ferries boeken. Siremar Ferries bieden openbare veerdienst tussen Sicilië en de kleinere eilanden sinds 1976 en staat bekend om het verstrekken van de hoogste kwaliteit schepen. Het bedrijf beheert de diensten tussen de vijf eilanden, zoals: de Eolische Eilanden, The Ustica Island, de Egadische eilanden, het eiland Pantelleria en de Pelagische Eilanden (Lampedusa en Linosa). Ferrysavers heeft altijd speciale aanbiedingen.


Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 30 min. voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Siremar Routes

  Over Siremar veerboten

  De Siremar veerboten vloot bestaat uit schepen, variërend van traditionele tot zeer praktische draagvleugelboten op de nieuwe generatie high-speed vaartuigen die in staat zijn zowel auto's als passagiers. Het bedrijf heeft altijd bekend gestaan als de primaire ferrymaatschappij onderhoud van de kleinere eilanden van Sicilië, niet alleen voor de betrouwbaarheid van de aangeboden diensten, maar ook voor de erkende kwaliteit van de diensten. Siremar veerboten bieden hun klanten een hoog niveau van veiligheid aan boord van hun schepen in aanvulling op de moderne apparatuur, zoals: geautomatiseerde controle van het aandrijfsysteem, het duale systeem van geautomatiseerde manoeuvre, de dubbele radar, automatische bescherming controle brand, gesloten circuit televisiesysteem in de lokale garage om eventuele problemen aan te geven.

  Welke ferry u van Egadische eilanden naar Sicilië bent u gebonden aan een ontspannen en plezierige reis te hebben.


  Bagage

  Elke passagier mag aan boord een stuk bagage met maximaal 10 kg. Extra kilo wordt in rekening gebracht als overbagage.

  Video

  Siremar YouTube Video