Sea service

Sea service
kaart
 • Sea service
  Sea service

  Boek uw overtocht met Sea service

 • Sea service
  Sea service

  Boek uw overtocht met Sea service

 • Sea service
  Sea service

  Boek uw overtocht met Sea service

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Gebruik ferrysavers.com om uw goedkope veerboot naar Griekenland of Turkije boeken Sea Service veerboten. U kunt boeken Marmaris (Turkije)

 • De Sea service ferry loopt naar een seizoensgebonden tijdschema, met dagelijkse overtochten tijdens de piek zomerperiode; de reis duurt 50 minuten
 • Overzicht

  Check-in informatie

  Voetpassagiers dienen uiterlijk 60 minuten voor vertrek in te checken.

  routes:
  Kortste oversteek:

  Meest populaire route:

  Speciale aanbieding

  Sea service Routes

   Sea Service biedt een snelle veerverbinding van het beroemde Cycladen eiland Rhodos naar Marmaris, een havenstad en een uitstekende toeristische bestemming in Turkije op hun "Flying Dolphin" Iviscos draagvleugelboot veerboot. Met een vaartijd van slechts 50 minuten, het is een perfecte manier om een dag door te brengen in het prachtige resort van Marmaris, winkelen, wandelen of gewoon ontspannen voordat de vroege avond terugkeer overtocht naar Rodos .