Sark Ferry Port

kaart
 • Sark
  Vergelijk tijden en prijzen voor Sark

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Sark
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Sark
  Ontdek veerboten van en naar Sark

  Vind de beste tarieven op AFerry

Sark Routes

 • Saint Peter Port tot Sark / Sark tot Saint Peter Port
  7 overtochten per week
  55 min

Speciale aanbieding

Het eiland Sark is de minst bekende en minst bezochte van de Kanaaleilanden. Het is een romantisch uitje van de druk van de moderne wereld. Het eiland was Europa's laatste enige overgebleven feodale staat; met de grondwet dateert uit de Elizabethaanse periode. Het eiland is drie en een halve mijl in lengte en een en een halve mijl breed en bestaat eigenlijk uit twee eilanden, Groot Sark en Little Sark, die zijn verbonden door de dunne landengte "La Coupee". Bij het naderen van Sark met de boot, zal uw eerste aanblik van het eiland zijn de torenhoge kliffen. Zeevogels wiel over de baaien, en soms in het late voorjaar boot passagiers zijn in staat om papegaaiduikers te zien op het zeeoppervlak. Als je geluk hebt, kunt u zelfs ter plaatse een dolfijn! Veerboten van Sark poort kan gemakkelijk worden geboekt via Ferrysavers.

Sark Port Facilities

Er zijn geen auto's op Sark, de enige vormen van vervoer zijn: fiets, tractor, te voet of met paard en wagen. Vanwege de grootte van het eiland, de haven is niet moeilijk te vinden en is goed aangegeven.

Over Sark

Net als Guernsey en Jersey, het eiland heeft een mild klimaat. Overdag, het eiland is perfect om te zwemmen, duiken en zelfs vissen. 'S Nachts, de onvervuilde milde lucht wordt het een toevluchtsoord voor sterrenkijkers.

Sark Kaart

Bekijk map

Havenadres

Isle of Sark Shipping

Harbour Office, Sark, GY9 0SB, United Kingdom

Manche Iles Express

La Maseline Jetty, Sark, GY9 0SB, Channel Islands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen