Saranda Ferry Port

kaart
 • Saranda
  Vergelijk tijden en prijzen voor Saranda

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Saranda
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Saranda
  Ontdek veerboten van en naar Saranda

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers is het heel eenvoudig om een goedkope Saranda ferry boeken naar Griekenland en Albaniδ, of u kunt Saranda ferry prijzen te vergelijken met behulp van onze prijsvergelijking motor.

 • Gebruik Ferrysavers kunt u veilig boek een Saranda overtocht naar href="brindisi.htm"> Brindisi

Zoek de meest recente informatie over goedkope Saranda

Over Saranda

Saranda is een zeer belangrijke toeristische locatie voor Albaniδ. Het zit vol met toeristen en Albanezen elke zomer. De reden is duidelijk, Saranda is een van de weinige Middellandse Zee badplaatsen waar u nog een goedkope hotelkamer voor slechts 25-40 euro per nacht of zelfs voor minder kan krijgen. De scΦne is levendig met tal van oceaan-side bars en clubs, maar ook voor een verfijning in de vele restaurants die in overvloed met streekproducten en vers gevangen vis te vinden. Over het geheel genomen Saranda is een geweldige locatie voor de zomer reizigers die een goede deal wilt zonder te hoeven reinheid of lekker eten in gevaar brengen. Of u nu wilt ontspannen op het strand en zwemmen naar een van de eilanden in Ksamil, bezoek archeologische sites zoals Butrint, of misschien gewoon genieten van een lekkere maaltijd of een drankje naast de glinsterende Ionische zee, zult u waarschijnlijk merken dat je betoveren door dit unieke plaats.

Onderweg met de veerboten

Veerboten van Brindisi naar Saranda en vise versa het hele jaar door met extra tijd toegevoegd tijdens het hoogseizoen te bedienen. Het duurt ongeveer 5-8 uur elke manier.