San Sebastian de La Gomera Ferry

kaart
 • San Sebastian de La Gomera
  Vergelijk tijden en prijzen voor San Sebastian de La Gomera

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • San Sebastian de La Gomera
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • San Sebastian de La Gomera
  Ontdek veerboten van en naar San Sebastian de La Gomera

  Vind de beste tarieven op AFerry

San Sebastian de La Gomera Routes

 • Los Cristianos tot San Sebastian de La Gomera / San Sebastian de La Gomera tot Los Cristianos
  3-overtochten dagelijks
  50 min
 • Los Cristianos tot San Sebastian de La Gomera / San Sebastian de La Gomera tot Los Cristianos
  3-overtochten dagelijks
  50 min
 • Santa Cruz de la Palma tot San Sebastian de La Gomera / San Sebastian de La Gomera tot Santa Cruz de la Palma
  7 overtochten per week
  5 uur 35 min
 • Santa Cruz de la Palma tot San Sebastian de La Gomera / San Sebastian de La Gomera tot Santa Cruz de la Palma
  1-overtochten dagelijks
  3 uur 50 min

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot van San Sebastian de La Gomera Los Cristianos of Santa Cruz de la Palma met ferrysavers.com, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar de veerboot deals tussen de Canarische eilanden en Spanje.

Hier vind je informatie over goedkope San Sebastian de La Gomera veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

San Sebastißn de La Gomera is de hoofdstad van dit eiland. Het is ook bekend als "Isla Colombina" vanwege de historische banden met de ontdekking van Amerika. De stad ontstond rond een natuurlijke baai en heeft tal van plaatsen en monumenten van belang, zoals de kerk van La Asunci≤n, de Pozo de la Aguada en de Torre del Conde (Toren van de graaf). De uitstekende toerisme facilties bieden een breed scala aan recreatieve activiteiten, met inbegrip van allerlei watersporten. Diepzee duiken, zeilen, onderzeeδr vissen en andere watersporten in het havengebied

Naast de prachtige stranden en water sportfaciliteiten, La Gomera de belangrijkste must-see attractie is de centrale Garajonay National Park, een 40-km▓ gebied van grote biodiversiteit. Het park beschikt over talloze paden van de lagere dennenbossen tot aan de laurisilva nevelwoud op een hoogte van bijna 1500 m, die ideaal zijn voor activiteiten in de buitenlucht zijn.

Een beetje geschiedenis over San Sebastian de La Gomera

San Sebastian de La Gomera werd gevonden door Hernßn Peraza "El Viejo" in het midden van de 15e eeuw. Het ontwikkelde zich als een stad aan de monding van La Villa ravijn. Een paar decennia later, was het een bloeiende commerciδle haven geworden en blijft zo aan deze dag. De stad ligt op een klif met uitzicht over de baai. Het oude huis van los Peraza, dat gelegen is in de plek nu bekend als Pozo de la Aguada - een van de belangrijkste historische bezienswaardigheden van de stad.

diepe ravijnen La Gomera hebben ook aanleiding gegeven tot een unieke gefloten taal, genaamd Silbo. Oude in oorsprong en op grote schaal toegepast in de dagen voor telefonie, is de taal die het ervaren van een opleving, omdat het een officieel onderdeel van het eiland schoolprogramma werd.

San Sebastian de La Gomera port

Los Cristianos is de belangrijkste havenstad aan de zuidkust van Tenerife. Tot in de jaren zeventig, werd de haven vol met het verschepen van boten laden rum en gezouten vis. Tegenwoordig is het jachten, veerboten en glazen bodem boten die komen en gaan, terwijl de luxe appartementencomplexen en restaurants zijn ontstaan langs de pittoreske kust.

San Sebastian de La Gomera Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fred Olsen

Estación Marítima Local nº 1, 38800 Puerto de San Sebastián de La Gomera., Canary Islands (La Gomera)

Naviera Armas

Terminal del Puerto, local 5, 38800 - San Sebastián de la Gomera, Canary Islands (La Gomera)

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen