San Domino Tremiti Ferry Port

kaart
 • San Domino Tremiti
  Vergelijk tijden en prijzen voor San Domino Tremiti

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • San Domino Tremiti
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • San Domino Tremiti
  Ontdek veerboten van en naar San Domino Tremiti

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u snel en eenvoudig een goedkope San Domino Tremiti ferry overtocht te boeken, met inbegrip van veerboten naar href="rodi-garganico.htm"> vindt u informatie over goedkope San Domino Tremiti veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

San Domino Tremiti

De Tremiti eilanden archipel is een klein paradijs waar natuurliefhebbers de rust van de zee, de kleurrijke zeebodem, het milde klimaat en de ongerepte natuur konden vinden. De eilanden bieden een mooie ontsnapping weg van de drukke stranden en toeristische badplaatsen aan de Adriatische kust. De archipel is een deel van het Gargano Nationaal Park sinds 1996. De drie eilanden samen minder dan 5 vierkante kilometer, en een gemeente van hun eigen, in de provincie Foggia en de regio Puglia. Het grootste eiland, San Domino is vernoemd naar de gelijknamige heilige. Het is een prachtig eiland, bedekt met dennenbossen en klaprozen.

Getting naar San Domino Tremiti

Met behulp van de auto's is niet toegestaan op de Tremiti, omdat de eilanden zijn klein genoeg te zijn te voet verkend. U kunt een boot van San Domino naar andere eilanden of naar Termoli, die slechts drie uur rijden van Rome. U heeft een goede keuze van snelle veerboten of draagvleugelboten in de zomer kreeg naast de traditionele veerboten.

De meeste hotels en zelfs campings zal een minibus sturen op te halen bagage beladen nieuwkomers in de haven. Als u nodig heeft om te krijgen tussen de eilanden en putter rond hun kusten, uw mogelijkheden zijn watertaxi's, georganiseerde boottochten dat alle grote baaien en-water toegankelijke bezienswaardigheden van de Tremiti of kleine motorboot (gommone) huren raken.