Sakaiminato Ferry Port

kaart
 • Sakaiminato
  Vergelijk tijden en prijzen voor Sakaiminato

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Sakaiminato
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Sakaiminato
  Ontdek veerboten van en naar Sakaiminato

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Sakaiminato, gelegen op het puntje van Yumigahama schiereiland is de stad waarvan de oppervlakte is ongeveer 28 vierkante kilometer. Sinds het begin van dagen, heeft Sakaiminato gegroeid met zijn fijne natuurlijke haven, waaraan de tegenoverliggende schiereiland Shimane een bescherming tegen ruwe golven van Japan Zee en de moessons is geweest. De stad is compleet met infrastructuren zoals de haven, de luchthaven en de spoorlijn. Als een belangrijke handel punt in het tijdperk van Japan Sea Rim en een van Japan's belangrijkste visserij basis bekend om zijn landing van de grote hoeveelheid vis, Sakaiminato is op weg naar een stad van internationale visserij en de handel.

Ferries op deze poort worden bediend door DBS Cruise Ferry. DBS Cruise Ferry in dienst, het inwijden van een internationale lijndiensten vracht route verbindt de stad met Donghae, Zuid-Korea, en Vladivostok, Rusland. Sakaiminato zal naar verwachting verder tot plaatsing in een gateway van West-Japan naar Noordoost-Aziδ.

U kunt de beste ferry vinden met behulp van de eenvoudige boekingsformulier van Ferrysavers.nl.

Ferries van en naar Sakaiminato

DBS Cruise Ferry opereert veerboten van Sakaiminato naar Donghae ( Korea) en Vladivostok (Rusland) via Donghae (Korea) en bieden een bar en een cafΘ, een discotheek, televisie en video, een bar op het open dek, een cadeauwinkel en een VVV samen met een aantal comfortabele hutten en stoelen accommodatie.

Reserveer uw tickets met Ferrysavers.nl nu eenvoudig en gemakkelijk.

Sakaiminato Kaart

Bekijk map

Havenadres

DBS Cruise Ferry

Sakae-machi, Sakaiminato City, Tottori, 684-0000, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen