Rum Ferry Port

kaart
 • Rum
  Vergelijk tijden en prijzen voor Rum

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Rum
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Rum
  Ontdek veerboten van en naar Rum

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Hier, op Ferrysavers, we werken er hard aan om te kunnen u de beste keuze van de veerboot tarieven aan te bieden aan/uit Schotland.

gemakkelijk Je kunt goedkope ferry aanbiedingen naar/van Rum met behulp van onze real-time prijsvergelijking engine, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Rum

Rum is een echte parel in de kroon van Schotland. Het heeft het allemaal: prachtige natuur, een excentrieke kasteel, wandelingen voor alle niveaus, mooie stranden en een prachtig landschap aan te passen. Met slechts een korte ferry reis van zowel Arisaig of Mallaig kunt u het ervaren van de Isle of Rum voor jezelf. U kunt komen voor een paar uur tussen ferry stopt; genieten van de sfeer van het dorp, een bezoek Kinloch Castle, de ambachtelijke winkel en hebben nog tijd voor een hapje te eten in de Village Hall teashop voor vertrek.

Het krijgen van/naar Rum

Het avontuur van een bezoek aan het Isle of Rum begint pas echt bij de toetreding tot de Road to the Isles van Fort William. De belangrijkste ferry terminal is in Mallaig, maar tijdens de zomermaanden zijn er meer keuzes, met de Sheerwater die ongeveer loopt van Arisaig. 7 mijl ten zuiden van Mallaig, met andere bedrijven die charters, zie hieronder voor meer informatie.

Rum Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

Isle of Rum, PH43 4RR, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen