Rotterdam Ferry Port

kaart
 • Rotterdam
  Vergelijk tijden en prijzen voor Rotterdam

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Rotterdam
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Rotterdam
  Ontdek veerboten van en naar Rotterdam

  Vind de beste tarieven op AFerry

Rotterdam Routes

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot over de Noordzee van Rotterdam naar Hull met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar ferry deals tussen Engeland en Nederland (Holland).

 • Gebruik Ferrysavers kunt u veilig boeken een overnachting ferry overtocht van Rotterdam naar href="hull.htm"> Hull met P&O Ferries op een aantal van de grootste ferry's varen van het Verenigd Koninkrijk

Zoek de meest recente informatie over goedkope Rotterdam veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers vergelijking motor boven.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Hull - Rotterdam Europoort
(P&O Ferries)
€ 242
 • Geboekt: zondag 28 maart 2021
 • Reizen: vrijdag 16 april 2021 (Enkele reis)
 • Auto + 2

haven van Rotterdam is officieel bekend als de Rotterdamse Europoort. Rotterdamse haven is gelegen aan de monding van de Rijn en Maas met het achterland bestaat uit Nederland, Duitsland, Belgiδ en deels Frankrijk en wordt beschouwd als de drukste haven van de wereld en een belangrijke toegang tot het vasteland van Europa.

Rotterdam biedt voor elk wat wils. Een van de belangrijkste attracties van Rotterdam is Diergaarde Blijdorp, de uitgestrekte dierentuin dat de indrukwekkende Oceanium, waar bezoekers door de enorme haai tunnel, omringd door haaien en reuzenschildpadden kunt lopen omvat. Een bezoek aan Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de haven op de Spido of een bezoek aan de 185 meter hoge Euromast. Plezier voor het hele gezin kan op het Plaswijckpark zijn had met zijn uitgebreide speeltuin, de verkeersveiligheid training park en de dierentuin. Voor een oase van rust in het midden van de hectische stad, een bezoek aan de prachtige tuinen van Arboretum Trompenburg.

Rotterdam Kaart

Bekijk map

Havenadres

P&O Ferries

Beneluxhaven, Luxemburgweg 2, 3198 LG, The Netherlands

P&O Ferries

Beneluxhaven, Luxemburgweg 2, 3198 LG, The Netherlands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen