Rosslare Roscoff Ferry

kaart
  • Rosslare naar Roscoff
    Vergelijk tijden en prijzen voor Rosslare naar Roscoff

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Rosslare naar Roscoff
    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Snel boeken Rosslare naar Roscoff ferries hier met Ferrysavers. De Rosslare naar Roscoff ferry route wordt uitsluitend verzorgd door Irish Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Ierland naar Frankrijk. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken voor Rosslare naar Roscoff te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Cork naar Roscoff, Dublin naar Cherbourg en Rosslare naar Cherbourg te helpen je aankomt in Frankrijk ontspannen en verfrist, voelen dat u kreeg een goede deal.

Rosslare naar Roscoff ferry met Irish Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Irish Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Rosslare en Roscoff.

Speciale aanbieding

Rosslare Informatie

Gelegen aan de zuid-oostelijke puntje van Ierland, Rosslare is een zeer drukke haven, met frequente verbindingen naar het Verenigd Koninkrijk en Europa en tal van faciliteiten, waaronder een restaurant, bar, lounges, speelruimtes en een wisselkantoor. Het havengebied heeft tal van accommodatie en restaurants, en de haven is een uitstekende toegangspoort tot het Oosten, Zuid-Oost, het westen, zuidwesten en Midlands via de N11/N25 wegennet, met de N25 rechtstreeks leidt naar de haven.

Rosslare zelf is een populaire toeristische trekpleister, vooral dankzij de 300+ uur per jaar zon waarvan zij in vergelijking met de rest van Ierland en de prachtige Blauwe Vlag strand, vaak vol met vakantiegangers in de zomermaanden. Er zijn ook tal van watersport mogelijkheden, met surfen, zeilen en windsurfen alle populaire activiteiten. Om u te helpen ontspannen Rosslare is de thuisbasis van een aantal uitstekende restaurants die gespecialiseerd zijn in lokale producten en ook enkele mooie golfbanen.


Roscoff Informatie

De charmante haven van Roscoff is te vinden op de noordelijke kust van Bretagne, en is ideaal gelegen voor het verkennen van deze prachtige regio. Het is ook de ideale bestemming voor het verkennen van de Franse Atlantische kust, West-Loire en de Dordogne. De Roscoff veerhaven ligt net buiten de stad en is toegankelijk via de D58 uit Plouesat en Morlaix. De terminal is aangegeven vanaf deze weg.

Het hotel ligt in de buurt van het westelijke puntje van Bretagne, Roscoff biedt een ideale bestemming voor reizigers op weg naar Bretagne die zeilen in luxe voorkeur aan een lange rit. Brittany Ferries verzorgt een regelmatige overtocht service aan Roscoff met afvaarten van Plymouth elke dag. Roscoff heeft nog steeds veel charme als kleine stad, met typische Bretonse huizen gegroepeerd rond de oude vissershaven, en diverse bars en restaurants.