Rodi Garganico Ferry Port

kaart
 • Rodi Garganico
  Vergelijk tijden en prijzen voor Rodi Garganico

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Rodi Garganico
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Rodi Garganico
  Ontdek veerboten van en naar Rodi Garganico

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Ferrysavers kunt u snel en gemakkelijk boek een goedkope Rodi Garganico overtocht, met inbegrip van veerboten naar href="san-domino-tremiti.htm"> San Domino Tremiti

Hier vind je informatie over goedkope San Domino Tremiti veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Speciale aanbieding

Rodi Garganico

Rodi Garganico is een gemeente in de provincie Foggia, Apulië, Zuid-Oost-Italië. Het maakt deel uit van het nationale park Gargano en van de Berg Gemeenschap van Gargano. Het is het centrum van de productie en distributie van citrus. Het is een badplaats met diverse lange stranden. Rodi Garganico is een opmerkelijke plek om te bezoeken. Lido Propulsione Beach en Nautilus Beach zijn twee van de meest prominente stranden in de buurt van Rodi Garganico. Deze twee stranden worden gekenmerkt door fijn zand en korte stukken van grind.

De zomermaanden, die de meest populaire tijd van het jaar om te bezoeken, loopt van mei tot en met september zijn. Gedurende deze periode is de gemiddelde temperaturen overdag zijn bijna constant boven de 25 graden Celsius.

De functies van Rodi Garganico

De beste luchthavens om te landen op voor uw vakantie in Rodi Garganico, hetzij op Rome of Napels zou zijn. De beste manier om de Gargano te bekijken is door het zee, waar u de geografie en de contrasten van deze oude plek kan waarderen. De boot kan worden genomen in Rodi en en zuidwaarts langs de kust langs de badplaatsen San Menaio, Peschici en Vieste.