Roatan Ferry Port

kaart
 • Roatan Island
  Vergelijk tijden en prijzen voor Roatan Island

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Roatan Island
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Roatan Island
  Ontdek veerboten van en naar Roatan Island

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u uw ideale goedkope Roatan veerboot naar La Ceiba vinden, gewoon gebruik maken van onze real-time prijsvergelijking motor om te zoeken naar goedkope veerboten.

Roatan

Roatan Island, in Honduras is een avontuurlijke reiziger vakantie paradijs in het Caribisch gebied. Het ligt 30 mijl voor de noordkust van Honduras en is 33 mijl lang en 4 mijl breed. Roatan Island heeft alles wat je kunt alleen maar van dromen kreeg: een blauwe hemel, turquoise water, een zon schijnt het hele jaar door. Roatan Island biedt haar bezoekers een eerste klas duiken, duikbrevet, uitstekende snorkelen, water activiteiten, waaronder diepzeevissen, vliegvissen op de flats en mangroves, zwemmen met de dolfijnen, en de oceaan kajakken en jetski's huren. Land activiteiten omvatten een keuze uit canopy tours, paardrijden, het verkennen van een weelderige tropische landschap, het winkelen voor eiland ambachten, eten in een aantal van de beste restaurants in Honduras, wandelen van het strand en het bekijken van de vlinder en bloementuinen.

Roatan Island Ferry terminal

de Roatan ferry terminal is goed bereikbaar, gelegen in het centrum van het eiland. Meer ruimte is toegestaan om bagage-afhandeling te verbeteren en de nieuwe faciliteit maakt het ook mogelijk om voldoende gratis parkeergelegenheid te bieden, in tegenstelling tot de oude terminal die eerder naast de straat in Coxen Hole was gevestigd. De parkeerplaats bij het La Ceiba ferry terminal is niet gratis, gelegen in het hoofdgebouw Muelle de cabotaje poort. De terminal is ook slechts een korte taxirit van het centrum van de stad en het Hedman Alas busstation. Tijdens het wachten op de veerboot aan boord, kunt u profiteren van de volgende comfortabele voorzieningen en diensten:

 • Coffee Shop,
 • Restaurant-CafΘ: verkoopt snacks , zoals baleadas, pastelitos, sandwiches en zoete lekkernijen, evenals ontbijt en lunch met menu's die veranderen per week. De betaling wordt alleen contant-(lempiras of US dollars) geaccepteerd
 • ATM Machine:. Kwesties lempira munt, maar er is ook een lokale bankfiliaal gelegen aan de terminal die lempiras kan veranderen in dollars of vice versa.
 • LCD TV
 • Washrooms
 • Air-conditioning Waiting Area
 • Open-Air Waiting Area
 • Gratis parkeergelegenheid

Roatan Island Kaart

Bekijk map

Havenadres

Roatan Island Ferry

Carl O McNab Sr. Maritime Terminal, Dixon Cove, Honduras, , Honduras

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen