Rimini Ferry Port

kaart
 • Rimini
  Vergelijk tijden en prijzen voor Rimini

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Rimini
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Rimini
  Ontdek veerboten van en naar Rimini

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope ferry van Rimini naar Losinj met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar de veerboot deals tussen Kroatiδ en Italiδ.

 • op Ferrysavers u veilig een veerboot tussen Rimini en Losinj (Lussino in het Italiaans) te boeken met Emilia Romagna Lines

Hier vind je informatie over goedkope Rimini veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Rimini haven dateert uit de Romeinse en Griekse periodes. Rimini haven biedt gemakkelijke toegang tot het centrum van de stad.

Rimini is een Italiaanse stad in de regio Emilia-Romagna, gelegen aan de Adriatische Zee. Samen met Riccione, Rimini is waarschijnlijk de meest bekende badplaats aan de Adriatische RiviΦra. Rimini is beroemd om zijn nachtleven, en staat bekend als de "Ibiza van de Adriatische Zee". Rimini is ook een hub voor Romeinse geschiedenis met een schat aan culturele en archeologische sites, zoals het Romeinse amfitheater, de middeleeuwse kerken San Fortunato en San Giovanni Battista en de Tiberiusbrug.

Rimini Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen