Rhubodach Ferry Port

kaart
 • Rhubodach
  Vergelijk tijden en prijzen voor Rhubodach

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Rhubodach
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Rhubodach
  Ontdek veerboten van en naar Rhubodach

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Hier, op Ferrysavers, we werken er hard aan om te kunnen u de beste keuze van de veerboot tarieven aan te bieden aan/uit Schotland.

gemakkelijk Je kunt goedkope ferry aanbiedingen naar/van Rhubodach met behulp van onze real-time prijsvergelijking engine, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Rhubodach

Rhubodach ligt in het noorden van Bute aan het einde van de A886 weg. Vanaf hier een kleine ro-ro-veerboot vaart de korte afstand over de Kyles of Bute naar Colintraive in Argyll. De route, die worden aangedreven door Calmac, staat bekend als een van de kortste in Schotland nog in bedrijf zijn.

Routebeschrijving naar Rhubodach

Er is een kleine hop van 350 meter van het vasteland te hebben gereden de toeristische route van Glasgow (ongeveer 75 mijl met de auto) en brengt u langs de oevers van Loch Lomond en door de Arrochar Alpen in het hart van Argyll. Dit is een van de meest adembenemende landschappen in Schotland. Stop bij de top van de "Rest and Be Thankful" en genieten van het uitzicht. Plint de top van Loch Fyne, met uitzicht over Inveraray Castle, ga je naar het zuiden en komen op de Colintraive veerboot voor de 5 minuten overtocht naar Rhubodach op Bute. De kruisingen zijn frequent, dus als je gewoon de boot missen kom snel terug. Rothesay is ongeveer 7 mijl van hier.

Rhubodach Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

Rhubodach Slipway, Isle of Bute , PA20 0QL, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen