Raasay Ferry Port

kaart
 • Raasay
  Vergelijk tijden en prijzen voor Raasay

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Raasay
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Raasay
  Ontdek veerboten van en naar Raasay

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Hier, op Ferrysavers, we werken er hard aan om te kunnen u de beste keuze van de veerboot tarieven aan te bieden aan/uit Schotland.

gemakkelijk Je kunt goedkope ferry aanbiedingen naar/van Tayinloan met behulp van onze real-time prijsvergelijking engine, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Raasay

Raasay is een van de Inner Hebridean eilanden. In het oosten is het Schotse vasteland en het westen is de Isle of Skye. Als je in Raasay dan niet uit het oog voor de dieren in het wild: berg hazen, zeearenden en otters.

Het krijgen van/naar Raasay

Het reizen met de veerboot

De Caledonian MacBrayne ferry naar Raasay vertrekt vanaf Sconser op het Isle of Skye . De veerboot loopt een paar keer per dag gedurende de week en tweemaal op zondag.

Reizen met de bus

U kunt een bus naar Sconser van Fort William, die 2 uur en 45 minuten duurt. Het uitzicht op het rijden ten noorden zijn enkele van de mooiste in Schotland

Met de auto

Er zijn twee opties. Rit naar Mallaig en gaan over de zee naar Skye, of rijden verder naar het noorden naar Kyle of Lochalsh en over te steken naar Skye via de brug. De veerboot van Mallaig naar Skye duurt 30 minuten en dokken bij Armadale, vanwaar u naar het noorden kunt rijden naar Sconser, die ongeveer 45 minuten duurt.

Raasay Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

Isle of Raasay, IV48 8TD, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen