Pythagorio Ferry Port

kaart
 • Pithagorio
  Vergelijk tijden en prijzen voor Pithagorio

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Pithagorio
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Pithagorio
  Ontdek veerboten van en naar Pithagorio

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope veerboot van Pythagorio naar andere Griekse eilanden en havens, met inbegrip van Kusadasi , of gebruik maken van onze echte -tijd prijsvergelijking motor om te zoeken naar de veerboot deals.

Over Pythagorio

De stad Pithagorio ligt op een hoefijzervormige baai. Het biedt een van de beste haven loopt u eventueel vinden. Er is een grote keuze aan bars, restaurants en tavernes. Het is een zeer populaire plek onder de buitenlandse toeristen.

Verplaatsingen Pythagorio

Het is nog nooit makkelijker om/te krijgen van Pythagorio veerhaven geweest: Pythagorio is een van de is de meest levendige plek op het eiland Samos. Samos heeft twee belangrijke ferry havens in Vathi (Samos Town) en Karlosvassi met een kleine haven bij Pythogorion in het zuiden. Er zijn veerboten van het vasteland van de havens in Piraeus en Thessaloniki naar de havens van Vathi (Samos Town) en Karlovassi op Samos. Er zijn ook verschillende ferry routes over de Noord-Ege∩sche Zee naar het eiland Chios, Fourni en Limnos van Vathy en Karlovassi alsmede eiland in de Cycladen, zoals Mykonos en Syros.

Pithagorio Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen