Portsmouth Le Havre Veerboot

kaart
  • Portsmouth naar Le Havre
    Vergelijk tijden en prijzen voor Portsmouth naar Le Havre

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Portsmouth naar Le Havre
    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Speciale aanbieding

Portsmouth Informatie

Een van de drukste en belangrijkste havens van Engeland, Portsmouth haven is gelegen aan de zuidelijke kust en dankzij de lokale bus netwerken van Engeland en het wegennet is het slechts een korte reis van de stad centrum. Een van de grootste en drukste havens in het Verenigd Koninkrijk, Portsmouth heeft een scala aan faciliteiten voor passagiers, waaronder een cafΘ, bar, wisselkantoor, ATM en 516 ruimte parkeergarage.

Portsmouth is de enige stad in Engeland te zijn gebouwd op een eiland, en de stad is ook de historische thuisbasis van de Royal Navy en heeft 's werelds oudste, nog werkende droogdok. droogdokken van de stad trekken veel bezoekers, omdat ze op dit moment het huis van drie Britse slagschepen, de meest bekende van hen, de H.M.S Victory. Maar attracties van Portsmouth niet stoppen met de droogdokken en Naval Center, de waterkant huizen, de toren van de Spinnaker, een breed scala aan winkels en boetieks, evenals vele restaurants en cafΘs voor bezoekers om te ontspannen en tot rust komen in.


Le Havre Informatie

Le Havre ferry haven is een van de grootste passagier haven van Frankrijk. Le Havre haven is ideaal gelegen op korte afstand van het centrum van de stad en is zeer goed aangegeven in heel de stad. Opgericht in 1517, heeft Le Havre uitgegroeid tot de 2de grootste haven van Frankrijk en is dicht bij Parijs op slechts een paar uur rijden.

ligt in het havengebied van Le Havre, Hangar 22 is een maritieme museum biedt een uitgebreide inzicht in de Franse maritieme geschiedenis. Quartier St Francois, ook gelegen in Le Havre de Docklands gebied is het centrum van Le Havre de visserij-industrie en de thuisbasis van de bekroonde visrestaurants. De belangrijkste winkelstraat in Le Havre is Avenue RenΘ Coty, die ook in de buurt van de RenΘ Coty winkelcentrum. Dit 3-niveau winkelcentrum is de thuisbasis van meer dan 70 winkels en boetieks.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen