Porto Horta Ferry Port

kaart
 • Porto Horta
  Vergelijk tijden en prijzen voor Porto Horta

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Porto Horta
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Porto Horta
  Ontdek veerboten van en naar Porto Horta

  Vind de beste tarieven op AFerry

Porto Horta Routes

 • Madalena tot Porto Horta / Porto Horta tot Madalena
  4-overtochten dagelijks
  25 min
 • Porto de S. Roque tot Porto Horta / Porto Horta tot Porto de S. Roque
  1-overtochten dagelijks
  1 uur 10 min

Speciale aanbieding

Porto Horta is een stad in het westelijke deel van de archipel van de Azoren, omvat het eiland Faial.

Porto Horta haven ligt aan de zuid-oost kust van Faial, een van de eilanden van de Azoren, die werd gevonden in de Noord-Atlantische Oceaan. Veerboten van Porto Horta naar Porto de S. Roque op Pico, een van de andere eilanden van de Azoren. Deze route kan gemakkelijk en goedkoop online worden geboekt met Ferrysavers.

Porto Horta havenfaciliteiten

Porto Horta haven ligt zeer dicht bij de stad dus kunnen passagiers gemakkelijk toegang tot de lokale restaurants en cafΘs. In de haven zelf, moet je basisvoorzieningen, waaronder een parkeerplaats te vinden.

Getting naar Porto Horta

Porto Horta haven is gemakkelijk bereikbaar vanaf de stad over de weg. Als je een auto hebt u kunt navigeren naar de haven zelf, of als u gebruik maakt van het openbaar vervoer dan is een dagelijkse busdienst of taxi zou de beste optie zijn.

Over Porto Horta

Porto Horta op Faial eiland. Het eiland is een van de negen eilanden gevonden in Azoren - een groep eilanden 850 mijl ten westen van de Portugese kust. Deze stad van Horta heeft een geschatte bevolking van slechts 7.000 mensen. De haven kon de stad om een tussenstop voor jachten, cruiseschepen te worden en blijvende ondersteuning voor de transatlantische voyagers. Sinds 3 juni 1986, heeft de haven Horta is een vloot centrum voor het eiland veerboten. Een van hen is Atlanticoline. Vaak zie je een aantal fantastische zoek jachten aangemeerd in de jachthaven. Er zijn ook een paar museum in de stad, waaronder een die een tentoonstelling van Capelinhos vulkaan heeft. Hier vindt u een aantal bijzondere foto's van de 1957 vulkaanuitbarsting op de Azoren te vinden.

Porto Horta Kaart

Bekijk map

Havenadres

Atlânticoline

Terminal Marítimo do Porto da Horta. Angústias, Conceiçao., 9900-023, HORTA, Ilha do Faial, Portugal

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen