Porto Heli Ferry

kaart
 • Porto Heli
  Vergelijk tijden en prijzen voor Porto Heli

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Porto Heli
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Porto Heli
  Ontdek veerboten van en naar Porto Heli

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope veerboot naar Porto Heli van Ermioni, Hydra, Piraeus, Poros en Spetses hier bij Ferrysavers. Op deze pagina kunt u veilig boek een veerboot van Porto Heli in Griekenland met de ferrymaatschappij Hellenic Seaways. Porto Heli is een populaire haven biedt zowel binnenlandse verbindingen binnen Griekenland, evenals routes naar Peloponnesos en de Saronische Eilanden.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Porto Heli veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers. Snel te vergelijken Porto Heli veerboten naar Hydra, Piraeus, Ermioni, Poros en Spetses.

Porto Heli veerboten met Hellenic Seaways staan bekend om moderne faciliteiten en een hoog niveau van dienstverlening, zodat u het gevoel dat uw vakantie is begonnen met de tweede stap je aan boord.

Porto Heli Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

Porto Heli Port, Epidavrou-Kosta Street, Port Heli (Porto Cheli), Greece