Port Ellen Ferry Port

kaart
 • Port Ellen
  Vergelijk tijden en prijzen voor Port Ellen

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Port Ellen
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Port Ellen
  Ontdek veerboten van en naar Port Ellen

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Helaas is het momenteel niet mogelijk om een goedkope Port Ellen ferry met Ferrysavers boeken.

Maar met Ferrysavers je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen en vergelijk de prijzen van de veerboten naar Schotland en de eilanden voor de Schotse kust, zoals de Hebriden, Orkney en de Shetland-eilanden met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Port Ellen is een haven van het dorp op het eiland Islay in het westen van Schotland. De haven van Port Ellen ligt vlak naast het dorp, zodat alle voorzieningen, restaurants en winkels in het dorp zijn erg in de buurt van Port Ellen haven zelf. Vanaf hier is het mogelijk om de veerboten naar Kennacraig en andere dergelijke locaties in de Hebriden.

Het eiland Islay is gelegen in de Schotse Hebriden eilanden en staat bekend om haar prachtige landschap en vriendelijke sfeer, samen met de mogelijkheid om een aantal ongelooflijke wilde dieren, zoals papegaaiduikers, walvissen en adelaars te zien; in feite is het een van de beste plaatsen om de Britse wilde dieren te vinden. Er zijn ook verschillende plaatsen om te ontspannen hier op het eiland; de stranden zijn perfect voor de prachtige natuur van het eiland te bewonderen.

Port Ellen Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen