Port Askaig Ferry Port

kaart
 • Port Askaig
  Vergelijk tijden en prijzen voor Port Askaig

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Port Askaig
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Port Askaig
  Ontdek veerboten van en naar Port Askaig

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Port Askaig ferry met ferrysavers.com boeken.

Maar met Ferrysavers je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen en vergelijk de prijzen van de veerboten naar Schotland en naar de eilanden in Schotland, zoals de Hebriden, Shetlands en het eiland Skye met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Deze poort dorp is gelegen langs de oostkust van het eiland Isly in het westen van Schotland en de Port Askaig haven zelf kan in het midden van het dorp te vinden en is het commerciδle centrum, met toeristen en vissers aankomen hier elke dag.

het eiland Islay zelf staat bekend als de 'Koningin van de Hebriden' en is vol van een adembenemend landschap, een overvloed aan lokale fauna en is de thuisbasis van niet minder dan acht whiskydistilleerderijen! Vissen is de belangrijkste activiteit om hier te doen, anders dan proeven van de Hebridian whisky of ontdek de prachtige Schotse wilde dieren, maar u kunt ook een ontspannende middag op het strand van The Oa, hetzij op uw eigen of met uw gezin ook.

Port Askaig Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen