Poros Kefalonia Ferry Port

kaart
 • Poros Kefalonia
  Vergelijk tijden en prijzen voor Poros Kefalonia

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Poros Kefalonia
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Poros Kefalonia
  Ontdek veerboten van en naar Poros Kefalonia

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Poros Kefalonia Routes

 • Cyllene tot Poros / Poros tot Cyllene
  Levante Ferries beheert ferry overtochten op de route Cyllene - Poros
  2-overtochten dagelijks
  1 uur 30 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope veerboot van Poros Kefalonia naar andere Griekse eilanden en havens, met inbegrip van Kyllini , of gebruik de real-time prijsvergelijking motor om te zoeken naar de veerboot deals.

Over Poros Kefalonia

Niet te verwarren met Poros, de Saronische eiland, of Paros, een van de Cycladen eilanden, Poros Kefalonia is een aantrekkelijke kustplaats ligt 40 km ten zuidwesten van Argostoli, de hoofdstad Kefalonia. Vandaag de dag, de bevolking is ongeveer 1100 inwoners. Poros is een populaire pleisterplaats voor yachting flottieljes en er zijn veerverbindingen van hier naar andere eilanden en het vasteland van Griekenland. De plaats is omgeven door een prachtig landschap van weelderige groene bossen.

Verplaatsingen Poros Kefalonia

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om/te krijgen van Poros Kefalonia: Poros is een populaire pleisterplaats voor yachting flottieljes en er zijn veerverbindingen van hier naar andere eilanden en naar het vasteland van Griekenland.

Poros Kefalonia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Kefalonian Lines

Skalas 16, Poros, 280 86, Greece

Levante Ferries

Skalas 16, Poros, 280 86, Greece