Ponta Delgada Ferry Port

kaart
 • Ponta Delgada
  Vergelijk tijden en prijzen voor Ponta Delgada

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Ponta Delgada
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Ponta Delgada
  Ontdek veerboten van en naar Ponta Delgada

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ponta Delgada Routes

 • Vila do Porto tot Ponta Delgada / Ponta Delgada tot Vila do Porto
  2-overtochten dagelijks
  3 uur 45 min

Speciale aanbieding

Ponta Delgada is een havenstad op het eiland Sao Miguel. Het eiland maakt deel uit van de Azoren, dat is een groep van negen eilanden 850 mijl ten westen van Portugal in de Noord-Atlantische Oceaan. Sao Miguel staat bekend als "The Green Island", is het grootste en meest bevolkte eiland van de Azoren, evenals de thuisbasis van het voorzitterschap van de Autonome Regio van de Azoren. Ponta Delgada is de grootste stad op Sao Miguel. Het is een zeer mooie zakelijke stad met veel smalle straatjes en oude huizen. Er is een goede keuze van de hotels, restaurants en het volk van Ponta Delgada zijn erg vriendelijk op toeristen. Hieronder kunt u alle Porto Horta ferry-dienstregelingen, reistijden evenals onze beste prijs te vinden.

Ponta Delgada havenfaciliteiten

Ponta Delgada haven ligt in de buurt van de stad en daarom zul je in staat zijn om alles wat je nodig hebt voordat u aan boord van de veerboot te vinden.

Ponta Delgada Kaart

Bekijk map

Havenadres

Atlânticoline

Terminal Marítimo das Portas do Mar, Avenida Infante D. Henrique, 9500, Ponta Delgada, Ilha das Flores, Portugal