P. Vitoria Ferry

kaart
 • P. Vitoria
  Vergelijk tijden en prijzen voor P. Vitoria

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • P. Vitoria
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • P. Vitoria
  Ontdek veerboten van en naar P. Vitoria

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

P. Vitoria Routes

 • V. Praia tot P. Vitoria / P. Vitoria tot V. Praia
  2 overtochten per week
  3 uur 30 min

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope veerboot naar P. Vitoria van Ponta Delgada, Porto Horta, Porto Velas en V. Praia hier bij Ferrysavers. Op deze pagina kunt u veilig boek een veerboot van P. Vitoria, op de Azoren, met de ferrymaatschappij AtlΓnticoline. P. Vitoria is een kleine ferry haven is die behulpzaam binnenlandse verbindingen binnen de Azoren naar Ponta Delgada, Porto Horta, Porto Velas en V. Praia.

Zoek de meest recente informatie over goedkope P. Vitoria veerboten, waaronder ticketprijzen , overschrijding van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

P. Vitoria ferries met AtlΓnticoline staan bekend om moderne faciliteiten en een hoog niveau van dienstverlening, zodat u het gevoel dat uw vakantie is het moment dat je aan boord stapt begonnen.

P. Vitoria Kaart

Bekijk map

Havenadres

Atlânticoline

Cais - Praia Vit.ª, 9760 - Praia da Vitória, Ilha Terceira, Portugal