Nordic JetLine

Nordic JetLine Ferry
kaart
 • Nordic JetLine Ferry
  Nordic JetLine Ferry

  Boek uw overtocht met Nordic JetLine Ferry

 • Nordic JetLine Ferry
  Nordic JetLine Ferry

  Boek uw overtocht met Nordic JetLine Ferry

 • Nordic JetLine Ferry
  Nordic JetLine Ferry

  Boek uw overtocht met Nordic JetLine Ferry

. Let op: Nordic JetLine is op dit moment niet online te boeken met Ferrysavers

Met Ferrysavers kunt u eenvoudig en snel een Nordic boeken JetLine veerdienst tussen Estland en Finland, die de havens van Helsinki en Tallinn . Nordic Jet Line aangekondigd dat het zou worden schorsing overtochten van 28 september 2008 en vervolgens dat het niet zou terugkeren in 2009

Met behulp van Ferrysavers kunt u een goedkope veerboot tussen Helsinki en Tallinn met de operators Silja Line of Viking Line ; zie de lijst van alternatieve havens aan de rechterkant. Voor alternatieve koopje veerboten tussen Finland en Estland gebruik de real-time vergelijking motor boven, waar u kunt veerboten route, tijd en operator te vergelijken met het oog op de perfecte veerboot deal te vinden voor uw reis.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 30 minuten voor vertrek te hebben ingecheckt. Zodra u in de vertrekhaven arriveert, kunt u zich bij de incheckbalie melden. Indien daarom wordt gevraagd dient u een geldig paspoort te tonen.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Nordic JetLine Ferry Routes

  Nordic Jet Line

  Nordic Jet Line bedienen de route van Tallinn (Estland) naar Helsinki (Finland), het aanbieden van een snelle en betrouwbare veerdienst tijdens de zomer. Er waren tot 6 njet Line afvaarten per dag in beide richtingen, met een gemiddelde vaartijd van ongeveer 1 uur en 40 minuten. Onboard Nordic Jet Line 2 fast-ferry catamarans, NordicJet en Baltic Jet waren er een breed scala aan diensten en faciliteiten, waaronder een bar, cafΘ, winkel, het bereik van zitmogelijkheden en informatiebalie.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen