Mooi Ile Rousse Ferry

kaart
 • Nice naar Ile Rousse
  Vergelijk tijden en prijzen voor Nice naar Ile Rousse

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Nice naar Ile Rousse
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  7 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Marseille - Ile Rousse
  3 overtochten per week
  11 uur
  Geef prijs aan
 • Toulon - Ile Rousse
  onregelmatige overtochten
  6 uur 30 min
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Nice Information

Nice veerhaven is de ideale uitvalsbasis naar Corsica en L'Ile Rousse te bereiken. Mooie haven ligt dicht bij het centrum van de stad.

Nice heeft een mediterraan klimaat met zacht en zonnig weer het hele jaar en is een belangrijke badplaats aan de Franse RiviΦra. Als je gaat naar Nice en je wilt wat typische gerechten te proeven, kunt u vragen om pissaladiΦre, een taart met uien en ansjovis plakken; of een socca, een soort pannenkoek gemaakt van kikkererwtenbloem. Naast de culinaire aanbod, Nice is de apothesis van de zomervakantie. Zonovergoten stranden, trendy bars en restaurants, boetiekjes en outdoor markten, watersporten en culturele attracties en vriendelijke bevolking


Ile Rousse Information

Ile Rousse ferry haven is onderdeel van L'Ile-Rousse (bekend als "Isula Rossa" in Corsicaanse), een gemeente in Haute-Corse, Corsica. Ile Rousse is populair gebleken bij toeristen dankzij de mooie witte stranden, zijn uitzonderlijke klimaat, en een overvloed aan bars en restaurants.

L'Ile Rousse is een populaire bestemming voor Engels toeristen en de perfecte bestemming voor familie vakantie. Het heeft een prachtig witte zandstranden en vele bars en restaurants.