Mozaic Ferries

Mozaic Ferries
kaart
 • Mozaic Ferries
  Mozaic Ferries

  Boek uw overtocht met Mozaic Ferries

 • Mozaic Ferries
  Mozaic Ferries

  Boek uw overtocht met Mozaic Ferries

 • Mozaic Ferries
  Mozaic Ferries

  Boek uw overtocht met Mozaic Ferries

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boek een goedkope ferry overtocht tussen Argentiniδ en Uruguay. U kunt onze prijsvergelijking engine gebruiken om de goedkoopste optie te vinden.

Mozaic Ferries diensten aan te bieden een dagelijkse vertrekken vanuit Tanah Merah Bintan Lagoon Resort . Het bedrijf loopt hun diensten vaker tijdens het hoogseizoen en minder vaak in het laagseizoen. Als de service is erg populair, worden de reizigers aan te raden om de veerboot ticket van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Mozaic Ferries Routes

  Over Mozaic Veerboten

  Mozaic veerboot lijnen zeilen de wateren van de majestueuze Zuid-Chinese Zee: betwee de Tanah Merah Ferry Terminal in Singapore om de drempel van Bintan Lagoon Resort Ferry Terminal in Bintan, Indonesiδ. De 90-minuten met de veerboot is een bijzondere ervaring. De gasten van boord aan de ongerepte, witte zandstrand van Pasir Panjang, steek de iconische Bintan brug en voer Bintan Lagoon Resort via een modern en particuliere internationale ferry terminal. Vermijd het gedoe van een openbare veerboot terminal, lange wachtrijen immigratie en een openbare pendelbus. Start de vakantie aan boord Mozaic veerboot lijnen en te voldoen aan medereizigers die verblijft in hetzelfde resort.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen