Mokpo Ferry Port

kaart
 • Mokpo
  Vergelijk tijden en prijzen voor Mokpo

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Mokpo
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Mokpo
  Ontdek veerboten van en naar Mokpo

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Mokpo bevindt zich in het zuidwestelijke kustgebied van Zuid-Korea. Het mag dan klein zijn, maar het is een belangrijke handelshaven, het aansluiten van het schiereiland naar het eiland Jeju. Veerboten van Mokpo kan gemakkelijk worden geboekt via Ferrysavers

Mokpo stad heeft veel punten van belang, zoals: Gatbawi Rock - een prominente natuurlijke monument, evenals een aantal culturele ervaringen die bij de Nationale. maritiem Museum, het Natural History Museum, de Ceramic Livingware Museum, en de Culture Arts Center.

Mokpo markeert ook het centrum van het startpunt van de twee belangrijkste nationale wegen van de natie en is een monument ter nagedachtenis aan het. National Road 1 strekt zich ten noorden van Mokpo Seoel en tot Sinuiju, terwijl de National Road 2 zijn oorsprong in Shinan en Mokpo voordat oost naar Busan.

De functies van Mokpo haven

Vanaf Mokpo luchthaven, is er een bus die rijdt naar Mokpo Station. Bussen en taxi's lopen vanaf het station naar de haven, die ongeveer 5 minuten in beslag neemt, of u kunt een wandeling van 20 minuten te nemen.

Van Mokpo Bus Terminal, neem Bus No.1. Dit duurt ongeveer een half uur om de haven te bereiken.


Check-in

Als de routes van Mokpo zijn binnenlandse, de check-in proces is heel simpel. Voetgangers worden verzocht ten minste 30 minuten voor vertrek om te komen tot de passagiersterminal. Passagiers die reizen met de auto komen wordt gevraagd om ten minste 2-3 uur voor vertrek voor de uitgifte van het ticket en boarding komen bij de juiste gate.

Mokpo Kaart

Bekijk map

Havenadres

SeaWorld Express Ferries

10-6 Haeandong 1(il)-ga, Mokpo-si, Jeollanam-do, South Korea

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen