Melbourne Ferry

kaart
 • Melbourne
  Vergelijk tijden en prijzen voor Melbourne

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Melbourne
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Melbourne
  Ontdek veerboten van en naar Melbourne

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope ferry naar Melbourne van Devonport hier bij Ferrysavers. Op deze pagina kunt u veilig boek een veerboot van Melbourne, in Australiδ, met de ferrymaatschappij Spirit of Tasmania. Melbourne is een populaire toegangspunt voor Australiδ voor mensen die reizen vanuit Tasmaniδ.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Melbourne veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers. Snel te vergelijken Melbourne veerboten naar Devonport.

Melbourne ferries met Spirit of Tasmania staan bekend om moderne faciliteiten en een hoog niveau van dienstverlening, zodat u het gevoel dat uw vakantie is het moment dat je aan boord stapt begonnen.

Melbourne Kaart

Bekijk map

Havenadres

Spirit of Tasmania

185 Bay Street, Port Melbourne VIC 3207, Australia