Marseille Bastia Veerboot

kaart
 • Marseille naar Bastia
  Vergelijk tijden en prijzen voor Marseille naar Bastia

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Marseille naar Bastia
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  11 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • 3 overtochten per week
  5 uur 25 min
  Geef prijs aan
 • Toulon - Bastia
  7 overtochten per week
  8 uur
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Marseille naar Bastia veerboten hier met Ferrysavers. De Marseille naar Bastia ferry route wordt beheerd door 2 ferrymaatschappijen, Corsica Linea en La Meridionale het verstrekken van een nuttige verbinding van Frankrijk naar Corsica. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Marseille naar Bastia te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Nice naar Bastia en Toulon naar Bastia om u te helpen komen in Corsica ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een geweldige deal.

Welke ferrymaatschappij u ook kiest, u moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort aan boord van uw Marseille naar Bastia ferry vinden. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Corsica Linea en La Meridionale en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Marseille en Bastia.

Speciale aanbieding

Marseille Informatie

Marseille haven is de grootste commerciële haven van Frankrijk en een van de belangrijkste punt van de veerboten naar Corsica en Noord-Afrika. De Marseille veerhaven is erg druk het hele jaar door en zeer goed bewegwijzerde vanuit elke richting.

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk en is gelegen in de regio Provence, niet ver van de Franse Rivièra. Marseille biedt een schat aan musea, watersport, zandstranden en drukke straten. Marseille heeft een bruisend stadscentrum met restaurants, boetiekjes en weelderige groene parken. Marseille is misschien wel de meest multi-culturele Franse stad, met een unieke sfeer en talloze gerechten om uit te kiezen tijdens uw verblijf.


Bastia Information

Bastia, is een stad in het noorden van het prachtige Franse eiland Corsica. Het is de hoofdstad van de Haute-Corse departement en is ook een al lang bestaande belangrijke Corsicaanse haven, met veel veerdiensten over de Middellandse naar het vasteland van Frankrijk en Italië. Bastia is beroemd om zijn wijnen en heeft ongeveer 340 dagen zon per jaar; twee elementen die van nature maken dit zeer aangename Corsicaanse stad een echte hit met vakantiegangers, vooral veel van het vasteland van Frankrijk, die de fijne lokale producten en de sfeer waarderen.