Mallaig Ferry Port

kaart
 • Mallaig
  Vergelijk tijden en prijzen voor Mallaig

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Mallaig
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Mallaig
  Ontdek veerboten van en naar Mallaig

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boeken goedkope Mallaig veerboten.

U kunt goedkope ferry aanbiedingen en vergelijk de prijzen van de veerboten in Schotland en de eilanden met behulp van onze real-time prijsvergelijking engine, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Mallaig

Mallaig is een havenstad aan de westkust van Schotland in de Hooglanden. De stad is vrij klein, maar heeft een zeer mooie kustlijn die is perfect voor picknicks, games of gewoon ontspannen op een hete middag. Vlakbij ligt het Glenborrodale RSPB reserve die is de thuisbasis van tientallen inheemse Schotse vogels die zowel kinderen als volwassenen zullen interesseren.

U kunt ook een kleine cruise op zee rond de kleine eilanden voor de Schotse kust en spot meer wilde dieren, zoals dolfijnen, papegaaiduikers of otters. Voor Harry Potter fans, kun je erkennen dat de Mallaig station werd gebruikt in een deel van de Harry Potter-films, en voor sportliefhebbers, neemt de Mallaig en Morar Highland Games plaats in de stad elk jaar en is altijd een geweldige dag uit.

Mallaig Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

Mallaig Pier, Highland, PH41 4QD , United Kingdom

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen