Magnetic Island Ferry Port

kaart
 • Magnetic Island
  Vergelijk tijden en prijzen voor Magnetic Island

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Magnetic Island
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Magnetic Island
  Ontdek veerboten van en naar Magnetic Island

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Magnetic Island

Magnetic Island is een stad gelegen aan de zuid-westelijke puntje van het schiereiland Fleurieu in Zuid-Australiδ, ongeveer anderhalf uur rijden ten zuiden van Adelaide. Het is een korte tocht met de veerboot van Townsville, ongeveer halverwege tussen Cairns en de Whitsundays/Airlie Beach, in het Great Barrier Reef World Heritage vermelde gebieden - en het is waar je een groot aantal verborgen schatten zult vinden! Het eiland heeft een totaal van 23 ongerepte baaien en stranden kregen, hoewel veel van deze zijn alleen per boot bereikbaar.

Magnetic Island National Park is de meest bezochte na de Great Barrier Reef. Het eiland is de thuisbasis van koala's, rock wallabies, borstel-staart buidelratten en een overvloed aan vogels. Bijna 70% van de Magnetic Island (ong. 5184 hectare) is National Park. Er is zo veel te verkennen voor u in deze plaats.

Fantasea Cruising Magnetic Ferries is een van de favoriete auto en de passagier van de Australische veerboot. Al hun veerboten beschikken over faciliteiten om uw reis aangenamer te maken. Het bedrijf biedt tot 8 retourvluchten per dag. In de drukke periode van tijd zal er worden aangeboden extra diensten. De zeilen duurt ongeveer 40 minuten per enkele reis. Op een dag reizen bent u verplicht om ten minste 20 minuten voor vertrek in de terminal.

Lees aandachtig de annuleringsvoorwaarden van het bedrijf:

Wijzigingen en annuleringen zijn alleen toegestaan indien voorafgaand aan de dag van vertrek aangevraagd. Reserveringen kunnen worden overgedragen aan de dag voorafgaand aan de reis, naar een andere datum binnen de 12 maanden. Nieuwe boekingen zal extra kosten in rekening worden gebracht als het tarief is toegenomen sinds de oorspronkelijke boeking werd gedaan. Wijzigingen en annuleringen kunnen alleen gemaakt worden via ons, uw agent.

De minimale kosten voor de wijziging/annulering is ú 25 in aanvulling op de operator kosten:

 • Boekingen annulering tot twee dagen voor de reis verbeurd 10% van het tarief en een vergoeding voor de rest van het tarief kan schriftelijk worden aangevraagd.
 • bij annuleringen de dag voor verbeurd 50% van het tarief en teruggave reizen voor de rest van de rit kan schriftelijk verzocht
 • boekingen geannuleerd op de dag van de reis verbeurt 100% van de reissom

Houd er rekening mee aub -.. kinderen onder de leeftijd van 13 jaar zijn niet mogen alleen reizen.

Magnetic Island Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fantasea Cruising Magnetic

Magnetic Island Ferry Terminal, Nelly Bay QLD 4819, Australia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen