Lismore Ferry Port

kaart
 • Lismore
  Vergelijk tijden en prijzen voor Lismore

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Lismore
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Lismore
  Ontdek veerboten van en naar Lismore

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Lismore veerboten boeken Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Maar met Ferrysavers je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen vergelijken de prijzen van de veerboten in Schotland en de omliggende eilanden zoals op de Hebriden en Shetlands met behulp van onze real-time prijsvergelijking motor boven, zoeken op route, tijd en operator om uw perfecte koopje veerboot overtochten.

De haven van Lismore ligt in het centrum van Achnacroish, en ligt in de nabijheid van alles wat het eiland Lismore te bieden heeft. Wildlife is de belangrijkste pluspunt van dit eiland; vlinders, otters en buizerds zijn hier allemaal te vinden in hun prachtige omgeving en ook al is er niet veel te zien of te doen op het eiland, de mensen die hier wonen altijd welkom nieuwe gasten en hebben een zeer vriendelijke persoonlijkheden. Voor een beetje sing-a-long fun, ga en zie de Lismore Lighthouse Band en geniet van het zingen en de sfeer.

Lismore Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

Lismore Ferry Terminal, Isle of Lismore, PA34 5UJ, PA34 5UJ, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen