Linda Line

Linda Line
kaart
 • Linda Line
  Linda Line

  Boek uw overtocht met Linda Line

 • Linda Line
  Linda Line

  Boek uw overtocht met Linda Line

 • Linda Line
  Linda Line

  Boek uw overtocht met Linda Line

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferrysavers kunt u Linda Line veerboten boeken naar Estland en Finland, waaronder goedkope veerboten naar href="tallinn.htm"> Tallinn Helsinki .

Deze kruising is momenteel niet beschikbaar op Ferrysavers, maar zal beschikbaar zijn binnenkort te boeken zijn.

Ferrysavers kan u helpen om alternatieve goedkope routes te vinden en Diensten. U kunt zoeken naar een veerboot met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Voor alternatieve operatoren om Linda Line zie de lijst aan de rechterkant, waaronder Tallink veerboten en Viking Line .

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Linda Line Routes

  Linda Line

  opgericht in 1997, Linda Lines expressis een Est veerbootexploitant die catamaran verbindingen tussen hoofdletters Helsinki Tallinn . Hun 2 catamarans, de Merilin en Karolin , bieden de snelste manier om over te steken tussen de twee steden.

  Beide catamarans zijn goed uitgerust om ervoor te zorgen je zeilen een aangenaam, met volledige air-conditioning, restaurants met een grote selectie van salades, snacks en warme maaltijden, winkels en een optionele VIP klasse.