Limbongan Maju

Limbongan Maju
kaart
 • Limbongan Maju
  Limbongan Maju

  Boek uw overtocht met Limbongan Maju

 • Limbongan Maju
  Limbongan Maju

  Boek uw overtocht met Limbongan Maju

 • Limbongan Maju
  Limbongan Maju

  Boek uw overtocht met Limbongan Maju

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferrysavers kunt u gemakkelijk boek een goedkope ferry overtocht tussen Singapore en Maleisiδ. U kunt onze prijsvergelijking engine gebruiken om de goedkoopste optie te vinden.

Limbongan Maju diensten aan te bieden een dagelijkse vertrekken vanuit Changi naar Belungkor. Het bedrijf draait hun diensten elke dag. Als de service is erg populair, worden de reizigers aan te raden om de veerboot ticket van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Limbongan Maju Routes

  Over Limbongan Maju

  Limbongan Maju maakt deel uit van Marina Island Group. Het is een privΘ bezeten bedrijf dat zich richt op de leider in het water transport industrie in heel de Maleisische wateren. Het richt zich op een internationale markt ook! Hun belangrijkste doel is om voortdurend te innoveren door middel van technologische en zakelijke benadering van de kosten op een minimum te beperken en winst te maximaliseren aan de onderneming, haar aandeelhouders en beleggers.