Le Havre Portsmouth Veerboot

kaart
 • Le Havre naar Portsmouth
  Vergelijk tijden en prijzen voor Le Havre naar Portsmouth

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Le Havre naar Portsmouth
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  5 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel boeken Le Havre naar Portsmouth veerboten hier met Ferrysavers. De Le Havre naar Portsmouth ferry route wordt uitsluitend bediend door Brittany Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Frankrijk naar Engeland. Ferrysavers alle prijzen en tijden voor Le Havre naar Portsmouth te vergelijken met helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Caen naar Portsmouth en Dieppe naar Newhaven te helpen je aankomt in Engeland ontspannen en verfrist, wetende dat je hebt een geweldige deal.

Le Havre naar Portsmouth ferry met Brittany Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Brittany Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Le Havre en Portsmouth.

Speciale aanbieding

Le Havre Informatie

Le Havre ferry haven is een van de grootste passagier haven van Frankrijk. Le Havre haven is ideaal gelegen op korte afstand van het centrum van de stad en is zeer goed aangegeven in heel de stad. Opgericht in 1517, heeft Le Havre uitgegroeid tot de 2de grootste haven van Frankrijk en is dicht bij Parijs op slechts een paar uur rijden.

ligt in het havengebied van Le Havre, Hangar 22 is een maritieme museum biedt een uitgebreide inzicht in de Franse maritieme geschiedenis. Quartier St Francois, ook gelegen in Le Havre de Docklands gebied is het centrum van Le Havre de visserij-industrie en de thuisbasis van de bekroonde visrestaurants. De belangrijkste winkelstraat in Le Havre is Avenue René Coty, die ook in de buurt van de René Coty winkelcentrum. Dit 3-niveau winkelcentrum is de thuisbasis van meer dan 70 winkels en boetieks.


Portsmouth Informatie

Een van de drukste en belangrijkste havens van Engeland, Portsmouth haven ligt aan Engeland zuidelijke kustlijn en dankzij de lokale bus netwerken en het wegennet is het slechts een korte rit van het centrum van de stad. Een van de grootste en drukste havens in het Verenigd Koninkrijk, Portsmouth heeft een scala aan faciliteiten voor passagiers, waaronder een café, bar, wisselkantoor, ATM en 516 ruimte parkeergarage.

Portsmouth is de enige stad in Engeland te zijn gebouwd op een eiland, en de stad is ook de historische thuisbasis van de Royal Navy en heeft 's werelds oudste, nog werkende droogdok. droogdokken van de stad trekken veel bezoekers, omdat ze op dit moment het huis van drie Britse slagschepen, de meest bekende van hen, de H.M.S Victory. Maar attracties van Portsmouth niet stoppen met de droogdokken en Naval Center, de waterkant huizen, de toren van de Spinnaker, een breed scala aan winkels en boetieks, evenals vele restaurants en cafés voor bezoekers om te ontspannen en tot rust komen in.