Le Havre Portsmouth Veerboot

kaart
  • Le Havre naar Portsmouth
    Vergelijk tijden en prijzen voor Le Havre naar Portsmouth

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Le Havre naar Portsmouth
    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Speciale aanbieding

Le Havre Informatie

Le Havre ferry haven is een van de grootste passagier haven van Frankrijk. Le Havre haven is ideaal gelegen op korte afstand van het centrum van de stad en is zeer goed aangegeven in heel de stad. Opgericht in 1517, heeft Le Havre uitgegroeid tot de 2de grootste haven van Frankrijk en is dicht bij Parijs op slechts een paar uur rijden.

ligt in het havengebied van Le Havre, Hangar 22 is een maritieme museum biedt een uitgebreide inzicht in de Franse maritieme geschiedenis. Quartier St Francois, ook gelegen in Le Havre de Docklands gebied is het centrum van Le Havre de visserij-industrie en de thuisbasis van de bekroonde visrestaurants. De belangrijkste winkelstraat in Le Havre is Avenue RenΘ Coty, die ook in de buurt van de RenΘ Coty winkelcentrum. Dit 3-niveau winkelcentrum is de thuisbasis van meer dan 70 winkels en boetieks.


Portsmouth Informatie

Een van de drukste en belangrijkste havens van Engeland, Portsmouth haven ligt aan Engeland zuidelijke kustlijn en dankzij de lokale bus netwerken en het wegennet is het slechts een korte rit van het centrum van de stad. Een van de grootste en drukste havens in het Verenigd Koninkrijk, Portsmouth heeft een scala aan faciliteiten voor passagiers, waaronder een cafΘ, bar, wisselkantoor, ATM en 516 ruimte parkeergarage.

Portsmouth is de enige stad in Engeland te zijn gebouwd op een eiland, en de stad is ook de historische thuisbasis van de Royal Navy en heeft 's werelds oudste, nog werkende droogdok. droogdokken van de stad trekken veel bezoekers, omdat ze op dit moment het huis van drie Britse slagschepen, de meest bekende van hen, de H.M.S Victory. Maar attracties van Portsmouth niet stoppen met de droogdokken en Naval Center, de waterkant huizen, de toren van de Spinnaker, een breed scala aan winkels en boetieks, evenals vele restaurants en cafΘs voor bezoekers om te ontspannen en tot rust komen in.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen