Larvik Hirtshals Ferry

kaart
 • Larvik naar Hirtshals
  Vergelijk tijden en prijzen voor Larvik naar Hirtshals

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Larvik naar Hirtshals
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Larvik - Hirtshals

  Auto + 3
  Reizen: zondag 4 april 2021
  vanaf: € 239
  Color Line

Larvik Informatie

Larvik ferry haven biedt een dagelijkse dienst naar Hirtshals in Denemarken. Larvik haven ligt op ongeveer 65 mijl van Oslo. Larvik is een stad in de provincie Vestfold in Noorwegen. Larvik is een prachtige stad met prachtige maritieme landschappen en prachtige natuurlijke schatten, zoals het meer Farris of de uitgestrekte beukenbossen.


Hirtshals Informatie

Gevonden op de noordelijke kust van Denemarken schiereiland Jutland, Hirtshals heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke vissershaven en veerhaven dankzij de toegang tot de Noordzee. De haven heeft een directe verbinding met de snelweg E39 en de spoorlijn naar het zuiden door het land en de rest van Europa. Hirtshals' treinstation ligt op 500 meter ten zuiden van de ferry terminal.

Dit levendige, moderne stad heeft Jammerbukten baai aan de ene kant en Tannis bukt baai aan de andere, aan weerszijden van Hirtshals met stranden die een looptijd van meer dan 40 km in beide routebeschrijving. Deze kindvriendelijke, witte zandstranden zijn ideaal om te ontspannen in de zon of een wandeling langs in de frisse herfstlucht. In Hirtshals is de Den Gronne Plads (The Green Square), die de vissershaven en de rijen blauwe romp vissersboten uitkijkt.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen