Largs Ferry Port

kaart
 • Largs
  Vergelijk tijden en prijzen voor Largs

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Largs
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Largs
  Ontdek veerboten van en naar Largs

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Hier, op Ferrysavers, we werken er hard aan om te kunnen u de beste keuze van de veerboot tarieven aan te bieden aan/uit Schotland.

gemakkelijk Je kunt goedkope ferry aanbiedingen naar/van Largs met behulp van onze real-time prijsvergelijking engine, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

Largs

ligt aan de rivier de Clyde, Largs heeft alles wat je zou verwachten van een Schotse badplaats. Het is een prachtige plek voor het verkennen van de vele westkust eilanden waaronder Cumbrae, dat is slechts een mijl uit de kust. Er is een regelmatige veerdienst naar de eilanden en de beroemde Waverley Paddle Steamer maakt regelmatig uitstapjes van Largs tijdens de zomermaanden.

Het krijgen van/naar Largs

Bij het reizen van Glasgow/International Airport Glasgow is rijden langs de kust, door Greenock. Vanaf Glasgow, naar het westen op de M8 richting Greenock, en dan van Greenock hoofd zuiden op de A78 in de richting van Largs. U zult door middel van Wemyss Bay en Skelmorlie passeren voor aankomst in het noordelijke uiteinde van Largs. stadscentrum Largs kan worden bereikt door het volgen van de hoofdweg die grenst aan de boulevard loopt, met prachtig uitzicht op de Clyde en de eilanden.

Maar als je rijdt van Prestwick Airport, u naar het noorden op de A78 en volg de borden naar Greenock en Largs. U passeert de uitgangen voor Troon en Irvine als je gaat, en dan zul je door de '3 Towns' pass - Stevenston, Saltcoats en Ardrossan, alvorens naar aanleiding van de kust weg door Seamill, West Kilbride en Fairlie aan te komen in de zuidkant van Largs waar u de jachthaven en Pencil Monument te zien.

Er is een veerboot rijdt elke 15 minuten tijdens de zomermaanden en om de 30 minuten gedurende de winter. Een bus dienst voldoet aan elk veerboot naar u mee op de korte trip naar het centrum van Millport de stad.

Largs Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caledonian MacBrayne

The Ferry Terminal, Largs, KA30 8BG, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen